Menigte probeert vluchtende brokkenmaker te stoppen, zelfs met hamer

Twitter
Een man die dit weekend betrokken was bij twee ongevallen op de Biscayne Boulevard in Miami probeerde met zijn zwaar gehavende SUV toch nog weg te vluchten. Omstanders wilden de bestuurder tegenhouden. Een man gebruikte daarvoor zelfs een hamer. Een getuige filmde alles en postte de video op Twitter.

In de video zien we hoe de bestuurder na het ongeval met zijn kapotte SUV probeert weg te rijden op de drukke weg. De menigte wou dat niet laten gebeuren. Iemand probeerde tevergeefs de portieren te openen, maar de bestuurder was vastberaden. Een man haalde dan een hamer tevoorschijn en begon ermee op de ruiten van de wagen te timmeren. Het vluchtmisdrijf kon ondanks die verwoede pogingen om hem te stoppen toch plaatsvinden.

De politie van Miami kon de man later opsporen en identificeerde hem als de 25-jarige Maxwell Lagutenko uit Aventura. Hij werd gearresteerd op beschuldiging van roekeloos rijden en vluchtmisdrijf. Lagutenko had zondag twee ongevallen veroorzaakt. De politie voegde er wel aan toe dat ze niet achter de heftige reactie van de omstanders stond. "Ze wilden de bestuurder tegenhouden, maar dat is niet iets wat wij aanmoedigen", klonk het. Het is niet duidelijk of ook de man met de hamer zal aangeklaagd worden.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jurgen Van Den Bergh

    Wat is dit nu weer? Was het echt nodig om die auto met een hamer te lijf te gaan? Neem gewoon foto's en filmpjes en vooral van zijn nummerplaat en bezorg die aan de politie. Zij zullen hem wel straffen. Nu gaat die man met zijn hamer ook nog gestrafd worden.

  • Dan Midden

    sla eens deftig op de alu velg ter hoogte van het ventiel! Staat direct plat dan en zal niet ver rijden