Melania Trump: “Ik ben het niet altijd eens met wat mijn man tweet”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Melania Trump reist momenteel door Afrika, haar eerste soloreis als first lady van de Verenigde Staten. Trump verbaasde gisteren de meegereisde pers toen ze eerlijk zei dat ze het niet altijd eens is met wat haar man, president Donald Trump, tweet. "Ik zeg hem dat dan ook", voegde ze er nog aan toe.  

Melania Trump heeft afgelopen week al een bezoek gebracht aan Ghana, Malawi en Kenia. Gisteren was het de beurt aan Egypte, waar ze onder andere de Sfinx van Gizeh heeft bezocht. 

Het was na dat bezoek dat de first lady tegen de journalisten heeft gezegd dat zij en de president wel eens van mening verschillen. “Ik ben het niet altijd eens met wat hij tweet, en ik zeg hem dat dan ook", aldus Melania Trump. "Het is heel belangrijk voor mij dat ik kan uitdrukken hoe ik me voel."

“Ik heb mijn eigen stem en mijn eigen mening”, voegde ze er nog aan toe. “Ik geef hem mijn mening en advies. Soms luistert hij en soms niet. We zijn het niet altijd eens. Maar ik ben niet verkozen als president, hij wel."

REUTERS7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Edmond Dantès

  Ze gebruiken precies wel het zelfde kleur oranje.

 • Vicky Van Hasselt

  Dit is tenminste echt nieuws!

 • wim rooyakkers

  Mijn vrouw is het ook niet altijd met mij eens.

 • yvan van impe

  Wel met wat hij verdiend

 • Gerreke Van Bovendaele

  Ze heeft haar rondreis gisteren afgerond en is gisterenavond teruggekeerd naar de VS.