Melania krijgt vrouwelijke Trumpsters maar moeilijk op dreef

Een handvol dagen voor de verkiezing is Melania Trump voor het eerst sinds haar beruchte plagiaatspeech weer op het voorplan gestapt. Haar lastminuteverschijning heeft maar één doel: de gekrenkte vrouwelijke kiezer terug naar de Trumpstal lokken. "Waw, she is hot!"

Zelfs voor Melania komen ze op een doordeweekse middag met plezier hun kot uit, de fanatieke Trumpsters. In iets minder groten getale dan voor haar echtgenoot, maar toch: zo'n duizend wachtenden slingeren zich in een lange rij door een halfleegstaand winkelcentrum. Terwijl The Donald een paar honderd kilometer verder in North Carolina speecht, geeft Melania Trump haar eerste en misschien ook enige rally van de campagne in Berwyn, ergens in de suburbs van Pennsylvania. Hier wonen de blanke arbeiders die de staten rond de Midwest zo'n verrassend vruchtbare voedingsbodem maken voor haar echtgenoot, de miljardair. En ja, het publiek is bijna volledig blank, maar verder even gevarieerd als bij een gewone Trumprally.

Lees het hele verhaal over Melania's verschijning tijdens de campagne in onze Pluszone, exclusief voor abonnees. Proef nu vier weken voor maar twee euro.