Meisje in rolstoel heeft geweldige verrassing als vriend haar ophaalt voor schoolbal

Studente Morgan bezorgde haar date een prachtige verrassing.
Twitter @aeonianlife Studente Morgan bezorgde haar date een prachtige verrassing.
Een emotioneel moment. Nadat ze al meer dan tien maanden in een rolstoel zat, bezorgde studente Morgan haar date een prachtige verrassing. Toen Tarik haar voor het schoolbal kwam ophalen, zette ze opnieuw haar eerste stapjes.

De studente, Twitter-gebruikster Morgan (@aeonianlife), deelde de beelden zelf via sociale media. Het meisje uit Texas zat de afgelopen 10 maanden in een rolstoel. Ze leed aan een conversiestoornis als gevolg van een operatie. Toen haar date Tarik haar kwam ophalen voor het schoolbal, besloot ze om de avond nog net dat tikkeltje extra te geven. De beelden tonen hoe iemand de deur opent als Tarik komt aanbellen. Nog voor hij de kans krijgt om iets te zeggen, ziet hij zijn date, in haar prachtige baljurk, langzaam maar zeker naar zich toe stappen. De jongen kan nauwelijks geloven wat hij ziet. Naar eerst even perplex te staan, loopt hij naar haar toe. "Hoe deed je dàt?" vraagt hij. Een conversiestoornis is een psychische aandoening die zich op verschillende manieren kan uiten. De meest voorkomende zijn verlamming van de ledematen, problemen met gezicht of gehoor, vermindering van de zintuiglijke waarneming en verlies van het spraakvermogen.

Morgan met haar date Tarik.
Twitter @aeonianlife Morgan met haar date Tarik.

De video lijkt veel mensen te raken. Sinds hij op 28 april op Twitter werd geplaatst, zijn de beelden al meer dan 13 miljoen keer bekeken. Morgan deelde later ook nog enkele foto's van de speciale dag waarin ze haar date knuffelde.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.