Meisje (6) gered nadat ze foto’s van haar dode vader op Facebook postte

Het kind trof haar ouders roerloos op het bed aan in dit huis in de Amerikaanse staat Michigan.
ABC 13 Het kind trof haar ouders roerloos op het bed aan in dit huis in de Amerikaanse staat Michigan.
Een zesjarig Amerikaans meisje moest zich 24 uur lang alleen zien te redden nadat haar vader (40) was gestorven en haar stiefmoeder (36) bewusteloos op bed lag. Het kind kon gered worden na een Facebookpost, zo heeft de politie van de stad Morris in Michigan bekendgemaakt.

Toen het meisje vorige donderdagmorgen ontwaakte, trof ze haar vader en stiefmoeder roerloos op het bed aan. Ze gooide water over hen heen, maar geen van beiden reageerde.

Uiteindelijk nam het kind enkele foto’s van het koppel en gebruikte Facebook Messenger om de beelden naar haar grootouders in Tennessee te sturen. Zij verwittigden op hun beurt de politie.

Het paar had een overdosis drugs genomen, zo deelde de politie mee. Volgens korpschef Terence Green heeft het meisje het leven van haar stiefmoeder gered door zo schrander te reageren. De vrouw wordt nog altijd behandeld in het ziekenhuis, maar weigert mee te werken met de politie.

Het meisje verblijft sindsdien bij haar biologische moeder. Het onderzoek loopt nog.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.