Meisje (12) bevalt plots van gezond kind, stiefbroer (14) blijkt de vader te zijn

Het geslacht van het kind is om privacyredenen niet bekend gemaakt.
thinkstock Het geslacht van het kind is om privacyredenen niet bekend gemaakt.
Een meisje van twaalf jaar is eerder deze maand in Australië plots bevallen van een kind. Het meisje wist zelf niet dat ze zwanger was. Deze week bleek dat het kind op 11-jarige leeftijd zwanger raakte van haar 14-jarige stiefbroer, met wie ze onder een dak woonde.

De feiten vonden plaats in Perth, een stad in het westen van Australië. Nadat de bevalling bij het meisje thuis op gang kwam, werd het kind overgebracht naar het ziekenhuis, waar ze van een gezonde baby beviel.

De vader van de baby is de 14-jarige stiefbroer van het meisje. De twee wonen in hetzelfde huis met hun ouders.

Het lokale ministerie van Gezondheid laat weten dat het samenwerkt met de politie en sociale diensten om het welzijn van de drie kinderen te beschermen en wil uit respect voor de privacy van de betrokkenen geen verder commentaar leveren.




1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Christine Laevers

    Oh, en die mama merkt niet dat er negen maanden lang geen menstruatiepads gebruikt werden ?