Meer dan 130.000 coronadoden in Verenigde Staten

Photo News
De Verenigde Staten hebben de kaap van 130.000 aan het coronavirus gelinkte overlijdens gerond. Dat blijkt uit cijfers van de Amerikaanse universiteit Johns Hopkins. De teller op de website van de unief draaide door naar 130.007.

De Verenigde Staten zijn al langer het zwaarst door Covid-19 getroffen land ter wereld. Er werden al bijna 2,9 miljoen besmettingen met het coronavirus bevestigd.

Volgens de zender ABC News werd Arizona overigens de achtste Amerikaanse staat met meer dan 100.000 bevestigde besmettingen. De andere zijn: New York, Californië, Florida, Texas, New Jersey, Illinois en Massachusetts. 
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Wesley Gevaert

  Amerika heeft dit jaar al 40.000 extra overlijdens aan pneumonia dan andere jaren. Maar fat geen corona doden hoor, loop maar door.

 • Wesley Gevaert

  Vooral Trump zijn advies volgen. En vergeet de licht therapie, bleekmiddel injectie en Cholorquine niet.

 • Albain Van Eycke

  Daar zullen nog vele duizenden doden vallen als ze hun levensstijl niet veranderen.

 • Luigi Driussi

  Daar Amerika 30x de bevolking van belgie telt...is dit dus best weinig...in vergelijking zouden ze er dus 300.000 moeten hebben om het evengoed te doen als belgie...werkt de aanpak van Trump dan toch beter als die van onze regering?

 • victor vandesande

  Dit is het officiele cijfers , ttz de doden in de ziekenhuizen geteld. Al de rest woonzorgcentra en thuis of op straat overleden omdat ze geen geld hebben voor gezondheidszorg niet mzegtzld. Wees zeker dat het echte getal dubbel zo hoog is.