Exclusief voor abonnees

Martelkamers zijn volgende stap van sadistisch drugsgeweld: “Dit komt zo uit een draaiboek van Mexicaanse kartels”

De Nederlandse politie trof, naast zes zeecontainers die dienst moesten doen als cellen, ook een martelcontainer aan. Een oude tandartsstoel was voorbereid met handboeien om slachtoffers vast te ketenen.
via REUTERS De Nederlandse politie trof, naast zes zeecontainers die dienst moesten doen als cellen, ook een martelcontainer aan. Een oude tandartsstoel was voorbereid met handboeien om slachtoffers vast te ketenen.
Drugscriminelen die elkaar bewerken met hete strijkijzers of knuppels zijn niets nieuws onder de zon. Een netjes ingerichte martelkamer zoals de Nederlandse politie onlangs ontdekte, is dat wel. “Dit is next level, voorbereid op het allerergste. Het drugsgeweld stijgt naar ongeziene sadistische praktijken, en ook de coke-snuivers dragen hiervoor een verantwoordelijkheid.”

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dirk Sonck

  Het liberaal en socialistisch gedachtengoed heeft teveel laksheid en normvervaging gebracht. Dat is al sinds de jaren ‘70 aan de gang. De maatschappij heeft terug nood aan een strenger en rechtser beleid waar de politie opnieuw respect moet krijgen door een hardere orde handhaving en een efficiënte justitie.

 • Ronny Biesen

  Het is gebeurt, de laksheid van de politiek om de drugshandel aan te pakken heeft tot deze volgende stap geleid. Nog even en we hebben hier hetzelfde als in Mexico. Dat krijg je als burgers flitsen belangrijker is dan criminaliteit bestrijden.

 • Ronald Van Ee

  Geen paniek met de staatsveiligheid hier in België en hun super moderne apparatuur en hun bijna gepensioneerd personeel dat jaren ervaring heeft wordt zoiets onmiddellijk onderschept en aangepakt ,als ze wakker zijn voorbeelden gezien op tv ergens binnen vallen en dan eerst frietjes eten en daarna een tweede gebouw controleren of er nog iemand aanwezig was !

 • Edmond Dillien

  Ze moeten hier nog wat meer "politiek correct" worden en dat vreemd crimineel gedoe hier maar voort blijven pamperen, ze, of beter gezegd we, gaan nog wat meemaken, hier zijn we nog niet met aan de nief patatten. Hoogtijd voor BDW zijn beloofde grote kuis en de verlenging van de Jambon zijn kanaalplan of hebben zij dat ook opgegeven samen met hun regeringsuitstap vorige legislatuur.