Marokkaanse vrouw uit Bilzen in coma, zes kinderen gewond bij zwaar verkeersongeval in Spanje

rv
Een Marokkaanse vrouw (38) uit Bilzen is dinsdag in het Zuidwest-Spaanse Fuente de Cantos in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht na een zwaar verkeersongeval waarbij haar zes kinderen gewond raakten. Ook de vader liep verwondingen op.

De monovolume waar het achtkoppige gezin inzat, kwam op een snelweg in aanrijding met een vrachtwagen. Het gezin was voor hun vakantie per auto onderweg naar Marokko. De vader zou de imam zijn van de moskee van Bilzen. 

Zijn vrouw ligt volgens TV Limburg nog steeds in coma. Onder de zes gewonde kinderen zijn een baby, een vierjarige jongen en een tienjarig meisje. Fuente de Cantos ligt zo'n 100 kilometer ten noorden van Sevilla.
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Senna Aboujaafar

  Verschrikkelijk Strekte aan de familie. Allah ychafihom

 • Romy Raya

  Ya Allah.. Moge Allah swt jullie bijstaan en jullie schiefa geven. Wij vergeten jullie niet in onze gebeden en in onze gedachte.

 • Steven Verhelst

  Sterkte aan de familie en hoop dat alles goed komt erg dat mensen soms zo reageren het zijn ook mensen

 • Erwin Vandriessche

  Identiteit en beroep spelen in zulke gevallen geen rol. Het is tragisch als men zo een ongeval tegenkomt en wens het niemand toe! Hopelijk overleven ze allen dit ongeval en wens hen in ieder geval veel beterschap en goed herstel!

 • Marlies Schoefs

  Vreselijk