Mannen martelen vrouw met hockeysticks omdat ze een meisje op de wereld zette

videostill
Ze beviel van een meisje en daar was haar schoonfamilie in de Indische deelstaat Punjab allerminst mee opgezet. De 35-jarige Meena Kashyap moest het ontgelden en werd bewerkt met hockeysticks. De video van de mishandeling zorgt voor ophef in India.


Op een video is te zien hoe de vrouw van twee mannen klappen krijgt. Haar schoonbroer en zijn vriend beuken op Meena in met hockeysticks. De kersverse mama schreeuwt het uit.

De gruwelijke mishandeling vond vorige week plaats. Blijkbaar had Meena een meisje op de wereld gezet en dat kon haar schoonfamilie moeilijk accepteren waarna de afranseling volgde.

Nadat het filmpje op social media terechtkwam, gingen de beelden viraal en reageerden vele mensen geschokt.

In april diende de vrouw al eens een klacht in wegens huiselijk geweld. Blijkbaar was er ook een dispuut tussen beide families in verband met de bruidsschat.

Ondertussen zijn zowel de echtgenoot van Meena, Daljit Singh, als zijn broer Kamaljeet en zijn vriend aangeklaagd voor slagen en verwondingen.
21 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Lina Mertens

  Dank u werner

 • Joris Janssens

  Een vrouw heeft voor onze soort in de natuur meer waarde dan een man. Wij leveren gewoon ons kwakske, zij maken er een Mensje mee.

 • Elleon Aquit

  Erg voor die vrouw en baby... zal iemand die achterlijke mannen vertellen dat de man het geslacht bepaald? Bende onozelaars.

 • Werner Wynakker

  Louter informatief voor de die hards hieronder.In Indië overheerst het hindoeïsme en niet de islam en ook hier in België worden meisjes en vrouwen door hun ouders/echtgenoot en/of zwagers mishandeld. Dat heeft weinig met het soort religie te maken maar alles met het soort mensen.

 • Heidi Werbrouck

  Neen Jonas Dewinter, dat heb je als je niets van biologie en anatomie afweet.