Man verliest geld met hondenrennen. Hij reageert zijn woede af op windhond en die moet dat met de dood bekopen

thinkstock / Pear video
"Door de wanprestatie van deze hond heb ik geld verloren", riep de man terwijl hij de viervoeter met de achterpoten vastgreep en tegen de grond sloeg. Het tragische incident deed zich volgens Chinese media voor op 3 december in de Hebei-provincie in het noorden van het land. De verschrikkelijke videobeelden geven we bewust niet, maar we willen wel het probleem van dierenmishandeling aankaarten.

Volgens een anonieme bron had de man in kwestie de hond zelf aangekocht om deel te nemen aan de wedstrijd. Bovendien had hij veel geld ingezet op zijn eigen viervoeter, maar daarna alles verloren omdat de windhond de race niet had gewonnen.

De man ontstak in razernij en botvierde zijn woede op het dier. Hij sloeg de windhond meermaals tegen de grond waarna de viervoeter stierf. De dierenmishandeling werd gefilmd met een smartphone en nadien gepost op Weibo, de Chinese versie van Twitter. De geweldenaar claimde dat hij het dier wilde braden om het vervolgens  te verorberen.

"Indien je hond niet naar behoren presteert, dan moet je hem maar doden en opeten", zou hij gezegd hebben. Met de gekende trieste gevolgen.

OPGELET! SCHOKKENDE BEELDEN

Pear Video49 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Steven Geelen

  Die gast moest ik die te pakken krijgen in mijn handen jongens trek die uiteen als een natte gazet die is het nie waard om dieren te hebben ik super kwaad op alle mensen die mishandelen van dieren geef die allemaal aan mij dan kan ik pas mij echt is uitleven se dit is gewoon schandalig gewoon heel triesteg

 • Peter Maes

  Schandalig,ze moeten hetzelfde doen met deze verslaafde gokker.Hondenrennen moeten ze aan banden leggen. Ik heb zelf 4 honden die heel graag rennen en ben al tevreden dat ze terugkomen als ik roep, ongeacht waar ze zitten.De lieflijke aanblik die je dan krijgt is goed voor een dag vol liefde en lnuffels

 • Annet Boekelder

  Wat gij niet wilt dat U geschiet doet dat ook een ander niet! Dat telt ook bij dieren. Ik ben voor tand om tand!!

 • Van Cindy

  Ziekelijke vent !!. Met hem het zelfde doen

 • Christine Laevers

  In Spanje doen ze dat ook. De menselijke beschaving gaat er geen millimeter op vooruit.