Ga naar de mobiele website
^ Top

Man trekt ladder weg van boomsnoeier met kettingzaag

(archieffoto)
ANP XTRA (archieffoto)
Een 34-jarige man heeft vanmiddag vlak over de Nederlandse grens in Roosendaal zijn pols gebroken nadat een twintiger zonder enige reden een ladder onder hem uittrok. De man uit Tholen (provincie Zeeland) was met een kettingzaag op ongeveer 4 meter hoogte een boom aan het snoeien bij het shoppingcenter Rosada Fashion Outlet.

Voorbijgangers bij Rosada zagen het incident gebeuren en schoten het slachtoffer te hulp. Verschillende mensen gingen achter de verdachte aan en hielden de man staande. De 24-jarige man uit Roosendaal is daarna aan de inmiddels gearriveerde politie overgedragen.

De snoeier heeft aan de val wonder boven wonder alleen een gebroken pols overgehouden. Hij is behandeld in het ziekenhuis.

De verdachte verzette zich hevig tegen zijn aanhouding en probeerde de agenten te schoppen en vast te pakken. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.
6 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Ludwine Eeckhout

  Hoe verder de tijd gaat, hoe slechter!!!! Er lopen tegenwoordig meer gekken en abnormalen buiten dan anderen. Hersenen met zagemeel in. Waar gaat die tijd toch naartoe???? Waar is dat verantwoordelijkheidsgevoel naartoe?????? Dit zijn geen grappen meer!!!! Die zaag kon gemakkelijk in deze mens zijn lichaam terecht gekomen zijn en verminkt voor zijn leven of nog erger, tot zijn dood geleid hebben.

 • Sonia Haelterman

  gestoorde mensen zeg!!

 • Christiane Verbeek

  Weer zo'n losgeslagen gek! Het word hoe langer hoe erger.

 • yves Strubbe

  Hij had de draaiende zaag op zich moeten krijgen. Had hij dit nooit meer gedaan.

 • Eric Vanquickelberghe

  Dat kan eigenlijk poging tot moord zijn. Hopelijk wsordt hij voor zijn grappen en grollen heel zwaar gestraft.

Meld een bug