Man schiet om zich heen in Duitse Saarbrücken bij familiedrama: twee doden en verschillende zwaargewonden

Archiefbeeld.
REUTERS Archiefbeeld.
Bij een schietpartij in het Duitse Saarbrücken, in het westen van het land, zijn twee doden en verschillende zwaargewonden gevallen. De dader zou op een familiefeest om zich heen zijn beginnen schieten. De man is opgepakt. 

De schietpartij gebeurde rond 14.30 uur in het stadsdeel Fechingen. Een man zou binnenshuis, maar ook voor een woning om zich heen zijn beginnen schieten. De politie kon de man snel overmeesteren.

Volgens Duitse media gaat het om een incident binnen een familie. De twee dodelijke slachtoffers zouden mannelijke familieleden van de dader zijn. Over zijn motief is echter nog niets bekend. "Een man, die nu is opgepakt, heeft meerdere schoten in zijn familiekring in en rond het huis afgevuurd", aldus een woordvoerder van de politie.
18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Karel Valgaern

  Jef, het extreem rechtse milieu?

 • Marc LInden

  Is Trump nu ook al president van Duitsland, of de wapenlobby. Gangsters, maar ook andere groepen (sportschutters, jagers, ....)hebben wapens en de rest mag zich laten afslachten.

 • Frans Peeters

  Als een wapen dat de fabriek verlaat dient voor te doden, komt dit nu in goede handen of slechte

 • wim CLAES

  59 jarige man schiet 2 zonen dood en in elke duitse krant staat dat ze geen enkel motief kennen en geen nationaliteit van de dader noch slachtoffers weten. dar zijn ze nog beter gedrild dan in de volksrepubliek belgie.

 • Guy Van Becelaere

  Weer al de schuld van Trump of de nva zeker ?