Man schiet drie gemaskerde tieners neer die brutale home invasion wilden plegen

Volgens de lokale sheriff is het onderzoek naar de ware toedracht nog volop aan de gang
WSB-TV Volgens de lokale sheriff is het onderzoek naar de ware toedracht nog volop aan de gang
Drie tieners die een huis wilden overvallen in de Amerikaanse staat Georgia, hebben de drieste daad met hun leven bekocht. Een bewoner schoot hen neer waarna de daders overleden aan hun verwondingen.

De gemaskerde tieners (twee broers van 15 en 16 en een jongen van 15) benaderden de drie bewoners maandagmorgen via de voortuin van de woning. Een overvaller trok zijn wapen en begon op hen te schieten.

“De slachtoffers van de overval kwamen met de schrik vrij, maar de drie verdachten werden neergeschoten door een bewoner en overleden aan hun verwondingen - één tiener stierf ter plekke en de twee anderen later in het ziekenhuis”, liet de politie weten in een persmededeling.

Een buurman verklaarde aan CNN dat hij iemand om hulp hoorde roepen. “Help me, help me, ik ben aan het sterven”, klonk het wanhopig volgens Brian Jenkins. Een andere buur zei dat ze naar de plek van het onheil liepen om te helpen nadat ze een vijftal schoten hadden gehoord.

Volgens de lokale sheriff van Rockdale County is het onderzoek naar de ware toedracht nog volop aan de gang.

In Georgia hebben mensen het recht om hun eigendom en zichzelf met hand en tand te verdedigen indien een ernstige dreiging zich voordoet en dit zonder dat ze het risico lopen om strafrechtelijk vervolgd te worden.
27 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hoefsmid Kevin Gabriels

  Een dief blijft een dief eender hoe oud ze zijn , als ze dit nu al durven kwam er toch niks goed van .

 • frans Venloo

  Hier komt de politie nadien om een vodje nutteloos papier op te stellen dus best zelf U verdedigen als het om wettige zelfverdediging gaat .

 • Lucien Mertens

  Hier breekt meteen de derde wereldoorlog uit en worden de overvallenen door de verenigde politiek correcten meteen als schurken aan de schandpaal genageld.

 • Gerard Braeckmans

  Hier moet je beleefd opzij gaan als ze je deur instampen.

 • Fred Debroek

  Als het correct is wat ik lees hebben ze gekregen wat ze zochten, geen compassie mee.