Man ramt poort van luchthaven München: motief onduidelijk

Het incident had geen impact op het passagiersverkeer.
Getty Images Het incident had geen impact op het passagiersverkeer.
Een man is dinsdagochtend met zijn auto door een slagboom en een metalen poort van de luchthaven van München gereden. De 28-jarige werd opgepakt door politie. Zijn motief is nog niet bekend.

De twintiger had de auto gestolen in Deggendorf, op ongeveer een uur rijden van de luchthaven. Daar ramde hij de poort van de vracht- en onderhoudsafdelingen. Op het passagiersverkeer had het incident geen impact, zo zegt een woordvoerder van de op een na grootste luchthaven van Duitsland. 

"Waarom de 28-jarige de luchthaven als bestemming koos, is momenteel volstrekt onduidelijk", zegt de politie. Het gaat om een man uit de Dominicaanse Republiek die woont in Deggendorf. "Hij kampte duidelijk met psychische problemen. Bij het eerste verhoor uitte hij verwarde gedachten over een missie naar Jezus." De politie moest een tolk inschakelen om de man te begrijpen.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Lisette Theunis

    De eerste griepvirus is gevaarlijk..

  • Anne Callebaut

    Oei het was een man met problemen,dat liedje kunnen we al.

  • Janneke Alsberg

    Echt verward!