Man neergestoken vlakbij Oxford Street in Londen

Steekpartij in Londen.
Twitter Jesthinks Steekpartij in Londen.
Een man is naar het ziekenhuis gebracht nadat hij deze avond vlakbij het drukke Oxford Street in de Britse hoofdstad Londen is neergestoken. Dat melden verschillende Britse media. 

De politie kreeg om 17.38 uur een melding van een steekpartij in Oxford Street, een van de drukste winkelstraten in Londen. Toen de agenten op de plek arriveerden, troffen ze een man aan met een steekwonde. 

De precieze omstandigheden van het incident zijn nog niet duidelijk. De omgeving is afgesloten. Een politiewoordvoerder meldt dat er nog geen arrestaties werden verricht. 

“Ik zag iemand met een machète achter een man rennen”, getuigt een man op Twitter. “We zitten buiten in een zijstraat van Oxford Street en opeens zien we een jongeman op de grond liggen”, luidt het in een ander bericht op Twitter. 

Steekpartij in Londen.
jesthinks Steekpartij in Londen.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.