Man mishandelt echtgenote voor camera om geld af te persen van haar ouders aan andere kant van de wereld

Illustratiefoto.
Thinkstock Illustratiefoto.
Een 30-jarige man heeft zijn 28-jarige echtgenote zwaar mishandeld tijdens een live videogesprek om zo geld af te persen van haar ouders in India. De man en zijn 21-jarige broer deelden de vrouw tijdens het gesprek in hun woning in Ismaning bij München rake klappen uit en dreigden de dochter te vermoorden, aldus de politie.

De ouders schakelden een bekende in Duitsland in, die op zijn beurt de politie verwittigde. De brouw kon inmiddels onder een voorwendsel uit de woning vluchten. Met zichtbare kneuzingen en blauwe plekken vroeg ze om hulp aan een voorbijganger, die eveneens de politie alarmeerde.

Beide mannen werden zaterdag opgepakt en zitten sindsdien in voorlopige hechtenis. Ze moeten zich wegens zwaar lichamelijk letsel en mogelijk ook wegens afpersing, ontvoering en bedreiging verantwoorden.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Eric Van Gestel

    Man ? Zo iemand " een man " noemen is een belediging voor elke man !