Man ligt weken dood in huis in Nederland, zoon opgepakt

Archiefbeeld ter illustratie.
ANP Archiefbeeld ter illustratie.
De Nederlandse politie heeft vanmiddag de 51-jarige zoon aangehouden van een 84-jarige man uit Nuenen (nabij Eindhoven) die wekenlang dood in zijn huis heeft gelegen. 

De politie gaat ervan uit dat de man op natuurlijke wijze is gestorven. Er zijn tot dusver geen aanwijzingen voor een misdrijf. 

De man is verdacht omdat hij na het overlijden van zijn vader nog bij hem in huis kwam en hem daar heeft laten liggen, bevestigde een politiewoordvoerder. De verdachte zoon heeft geen vaste woon- of verblijfplaats en is in Eindhoven aangehouden. Waarom hij het overlijden van zijn vader wilde verhullen, is niet duidelijk. De politie gaat daarover met hem in verhoor.

Wetsdienaars vonden de dode man zondagmiddag nadat in de buurt argwaan was ontstaan omdat hij al lang niet meer was gezien. Een buurtbewoonster sloeg alarm omdat er veel vliegen voor het raam van zijn appartement zaten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.