Ga naar de mobiele website
^ Top

Man krijgt boete omdat hij gsm gebruikt in carkit

vmma

Een Nederlandse rechter heeft een man veroordeeld omdat hij achter het stuur een telefoonnummer had ingetikt op zijn gsm, terwijl die in de handsfreehouder zat. Hij had zijn gsm dus niet vast, en was ook niet echt aan het bellen achter het stuur.

Maar volgens de rechter had hij toch terecht een boete gekregen van de politie. Want je gsm bedienen in de handsfreehouder leidt even goed af, net zoals een adres ingeven in je gps.
18 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • hvg .

  Een peuk buitenkegelen valt onder sluikstorten btw

 • Straight on No way back

  En terecht! Prutsen is Prutsen de boete kan niet voog genoeg zijn, dit is dagekijkse kost en brengt vele gevaarlijke situaties tot stand. Ik doe jaarlijks meer dan 60.000km en wat ik alle dagen zie doir die orutsers is onvoorstelbaar en levensgevaarlijk! Toren hoge boetes aub idem voor niet invoegers en 2 de vaksrijders

 • De gouden Tijd

  Dus. , radiostation zoeken , gps , airco regelen ,snelheidsmeter in oog houden , in de spiegels kijken etc .. zouden ze ook moeten verbieden . Want alles leid af .... Haha

 • Doe Normaal

  Niet alleen in Nederland. Ik heb in Belgie ook al zo'n boete gehad.

 • juul kabas

  Patrick Duyck, dan mag ik ook niet bellen als bijrijder? En wie zegt er dat je mag roken terwijl je rijdt? Eten? Schminken? Boek lezen? Film kijken?

Meld een bug