Man geeft baby messteek en springt van balkon in Duitse Rostock

Duitse politie, beeld ter illustratie.
thinkstock Duitse politie, beeld ter illustratie.
Een man heeft in het Duitse Rostock een baby van 3 maanden met een mes gestoken en is vervolgens van het balkon op de vijfde verdieping gesprongen. De baby werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De man overleed ter plekke.

De man was eerder de woning van de 18-jarige moeder en de baby binnengedrongen en had daar gedreigd met het mes, aldus Duitse media vandaag. Buren hoorden lawaai en waarschuwden de politie. Toen die arriveerde had de man de voordeur gebarricadeerd. Hij hield de baby verschillende malen buiten het balkon en dreigde het kind te laten vallen.

Toen de politie de woning eenmaal binnen kon, bleek de baby levensgevaarlijk gewond door messteken. De man sprong van het balkon. De achtergronden van het incident zijn niet duidelijk. Ook is niet bekend of de man de vrouw en baby kende.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Janneke Alsberg

  Naam dader graag, net zoals bij die onthoofde Australische moeder...Informeer uw publiek en lezers als volwassen mensen, misleid ons niet bewust. We hebben volste recht op gedegen en correcte info. Anders zoeken we elders. Dank u, HLN.

 • Felix Petri

  De zotten zijn de wereld nog niet uit.

 • Tina Colpaert

  Zijn er nog normale mensen op de wereld of word iedereen zot tegenwoordig hoe kan je nu een onschuldige weerloze baby verwonden hebben die dan geen hart of geweten?

 • Roger Cooks

  Kon die zot dan niet eerst springen ipv van een onschuldige baby te steken?

 • ANN LIMBOS

  Ik dacht dat ik alles alle gruwel al gelezen had, maar ik heb mij blijkbaar vergist.