Man die mogelijk besmet is met coronavirus ontsnapt uit quarantaine en geeft interview

KameraOne
Een Iraanse man die in een ziekenhuis in de Georgische hoofdstad Tblisi in quarantaine werd gehouden omdat hij mogelijk besmet is met het coronavirus, verliet het hospitaal en gaf een interview aan de aanwezige pers. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De man, die een verwarde indruk nalaat, bedankt het Georgische volk en is lovend over de dokters en het ziekenhuis: “Dit ziekenhuis is perfect en professioneel”, verklaart hij net voor het verplegend personeel hem naar binnen sleurt. “Deze man is ziek, echt ziek”, laat één van hen nog weten. 

Of de man effectief besmet is met het coronavirus is niet duidelijk. Hij zou na dit incident zijn overgebracht naar een ander ziekenhuis, waar patiënten in quarantaine worden gehouden. 

Gisteren werd in Georgië een eerste besmetting met het coronavirus vastgesteld. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • branda van den berg

    Weet ge wat eigenlijk hoeven die hier gewoon niet te zijn,,,,,,eruit

  • andre Dewilde

    Wat een blunders dat er gebeuren. Als die man effectief besmet is, dan staan die journalisten er ferm voor schut. Of hoe zegt men ook weer ??? .......... kan uw gezondheid schaden. ( woordje kan je zelf invullen ).