Man breekt been tijdens poging tot seks met paard

Cirilo Castillo Jr zat al twee gevangenisstraffen uit wegens seks met paarden.
Edinburg Police Department Cirilo Castillo Jr zat al twee gevangenisstraffen uit wegens seks met paarden.
In Texas is een 45-jarige man voor de derde keer gearresteerd wegens seks met een paard. Cirilo Castillo Jr zat al twee keer voor hetzelfde vergrijp een gevangenisstraf uit. Tijdens zijn jongste poging tot geslachtsverkeer met een paard liep hij een gebroken been op. Hij riskeert zes maanden cel wegens... huisvredebreuk.

Het gebeurde in Edinburg, Texas, in de ochtend van 17 februari. Toen de eigenares van het paard haar dieren ging voederen, trof ze Castillo gewond aan in de paardenstal.

Een gewaarschuwd man
De vrouw had Castillo al gewaarschuwd dat hij uit de buurt van haar stallen moest blijven nadat hij al eerder werd gearresteerd wegens seks met haar paarden.

"Aangereden door auto"
Castillo verklaarde dat hij was aangereden door een wagen en naar de stal was gekropen. Volgens de politie kreeg hij een trap van een paard.

Vorige week werd Castillo aangehouden en opgesloten. Hij wordt beschuldigd van huisvredebreuk, waarvoor hij zes maanden cel riskeert. Hij zat al twee keer eerder in de cel wegens seksuele incidenten met paarden.

Seksuele voorkeur
Recente studies onthullen dat de meerderheid van mensen die zich aan dierenseks overleveren dat niet doen omdat ze geen andere seksuele uitlaatklep hebben, maar omdat dieren hun seksuele voorkeur genieten.

De vaakst opgegeven redenen voor dierenseks bleken 1/ een aantrekking tot dieren vanuit een verlangen naar affectie en 2/ een seksuele aantrekking tot en/of liefde voor dieren.

Hardleers
Bij een onderzoek van 93 zogenaamde zoöfielen, 83 mannen en 11 vrouwen, zei slechts 12 procent seks te hebben met dieren omdat er geen menselijke sekspartner voorhanden was en slechts 7 procent zei het met dieren te doen omdat ze te verlegen waren om seks met mensen te hebben. Slechts 8 procent van de mannen wilde stoppen met dierenseks, geen enkele van de vrouwen wilde daarmee ophouden.