Man bestelt aan drive-in met zijn dode vrouw in de passagiersstoel

CNN
De politie van Eloy in de Verenigde Staten heeft maandagavond een 70-jarige man gearresteerd die rondreed met het lichaam van zijn dode vrouw naast zich in de passagiersstoel. Wat de man bezielde, is nog niet helemaal duidelijk.

Rodney Puckett reed maandagavond naar de drive-in van een fastfoodrestaurant. “Hij deed normaal”, vertelt Maria Davis, een medewerkster van het restaurant. “Hij was kalm en bestelde zijn maaltijd”.

De man had enkel ondergoed aan, op zich al wat vreemd. Maar toen Maria een blik wierp op de passagiersstoel deed ze een gruwelijke ontdekking: naast Rodney zat een dode vrouw. Ze was naakt en bevond zich ondersteboven op de passagiersstoel. “Haar voeten waren paars”, vertelt Maria.

Een politieagent kwam toevallig op dat moment het restaurant binnengewandeld. Maria handelde de bestelling van Rodney af en ging meteen daarna de agent waarschuwen. De agent kon de man stoppen op de autosnelweg en arresteerde hem.

Scheiding

Het is nog niet duidelijk hoe de vrouw om het leven kwam of waarom haar man met haar rondreed. Tegen de politie vertelde Rodney dat zijn vrouw is gestorven in een hotel in de Texaanse stad El Paso. Hij zou haar hebben proberen wekken. Toen dat niet lukte, zou hij haar op een bagagerekje hebben geladen en in de auto hebben gezet.

Maar in het dossier van de vrouw, Linda Puckett, staat dat ze een contactverbod had gevraagd en dat het koppel aan het scheiden was. Het zou dus ook kunnen dat ze een gewelddadige dood stierf.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • David Buy

    Tegenwoordig moet erg voorzichtig zijn