Man (41) duwt gehandicapte jongen omver in supermarkt, hij is een dag later opgepakt

Still uit de video van de mishandeling.
DG Still uit de video van de mishandeling.
Een 41-jarige man is opgepakt voor het omver duwen van een jongen in een supermarkt van Albert Heijn in de Nederlandse stad Arnhem. Dat gebeurde dinsdagmiddag, de man is woensdag thuis opgepakt, zegt een politiewoordvoerder.

De man is verhoord, hij wordt verdacht van mishandeling.  Beelden van het incident worden sinds woensdag druk gedeeld op Nederlandse sociale media. Te zien is hoe een man in een rood t-shirt een jongen, vermoedelijk gehandicapt, omver duwt. Hoe het met het slachtoffer gaat, is niet bekend. De politie kan niets melden over de aanleiding van de mishandeling.

Albert Heijn onderzoekt hoe het kan dat de beelden online staan, zegt een woordvoerder in de winkel aan de Velperbuitensingel. “Hier zijn wij niet blij mee.” Een perswoordvoerder van de supermarktketen laat weten dat de beelden aan de politie zijn gegeven. Dat de beelden online staan, is “niet de bedoeling”. 
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • johanneke li

  Er zal wel een voorgeschiedenis zijn waarom die man dat deed, maar dan nog heb je respect voor gehandicapten; ze hebben het niet makkelijk en kunnen ook al eens een slechte dag hebben.

 • ANN LIMBOS

  Wa nen hufter, seg !

 • Frank De Rycke

  Wat een crapuul is me dat zeg !!!!

 • paul stockmans

  Wat een flinke man ! Zielepoot !

 • Dick van Aggelen

  Lijkt of die arme ziel spastisch is. Dader snel opsporen en straffen.