Man (21) vraagt 8-jarig meisje om seks op Snapchat, maar wordt betrapt nadat haar moeder het bericht ontdekt

Toen Gilberto Garcia-Bejarano (21) opdaagde aan het appartementsgebouw waar hij met het meisje had afgesproken, werd hij aangehouden.
Fox40/RosevilleCaliforniaPolice Toen Gilberto Garcia-Bejarano (21) opdaagde aan het appartementsgebouw waar hij met het meisje had afgesproken, werd hij aangehouden.
Een 21-jarige man uit Californië is gearresteerd nadat hij ervan werd beschuldigd een achtjarig meisje om seks te hebben gevraagd.

Gilberto Garcia-Bejarano (21) zou een meisje van 8 jaar seksueel expliciete foto's hebben gestuurd. Hij vroeg ook om naaktfoto's en probeerde via Snapchat om met haar af te spreken om seks te hebben. Uit de gesprekken bleek duidelijk dat de man ook wist hoe oud het meisje was.

De moeder van het jonge meisje ontdekte de schunnige berichten afgelopen maandag toen ze naar de mobiele telefoon van haar dochter keek. Die had ze nog maar een week eerder gekregen. De vrouw nam meteen contact op met de politie van de stad Roseville. Een rechercheur nam daarop de plaats in van het meisje en stelde in een nieuw gesprek voor om de man op 2 januari te ontmoeten.

De verdachte verscheen effectief op de afgesproken locatie. Hij dacht dat hij er het minderjarige slachtoffer zou ontmoeten, maar in plaats daarvan trof hij er de politie, die hem meteen arresteerde. Het is nog niet duidelijk of de man ook andere kinderen probeerde te contacteren. De politie voert een onderzoek. 

Het voorval toont volgens de politie duidelijk aan dat ouders het internetgebruik van hun kinderen van dichtbij moeten volgen.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dominique Hellebuyck

  Die is ook getekend voor zijn leven. Wat zal hij doen in de toekomst ? Lusten kun je niet onderdrukken

 • Sven Kerstens

  Idd 8 jaar en al een account, hoe is het mogelijk. Die man mogen ze wel heel lang opsluiten! Die is uiteindelijk de grootste fout!

 • Hugo Bom

  8 jaar en al een Snapchat account. Wat klopt er niet?

 • Maribel Van Opstal

  En waarom heeft een kind van 8 jaar een gsm?! Dit gaat mijn petje te boven oO