Luttele momenten na dit filmpje schoot meisje haar vriend dood bij mislukte YouTube-stunt

.
videostill .
Hij wou wereldberoemd worden met een heuse YouTube-stunt, maar die kostte hem het leven. De 20-jarige Amerikaan Pedro Ruiz werd doodgeschoten door zijn vriendin MonaLisa (19), die nu de cel in moet.

De politie van Norman County in de Amerikaanse staat Minnesota gaf de video vrij waarin Pedro Ruiz zijn laatste stunt aankondigt. De jonge YouTuber wou eind 2017 testen of een kogel zich door een dikke encyclopedie kon boren. Helaas kon die kogel dat en werd Pedro dodelijk geraakt.

“Ik wil iets maken dat het bloed door je aders doet pompen”, zegt Pedro in het filmpje. “Ik wil dat jullie voelen wat ik voel, zodat jullie het zelf niet hoeven te doen. Laat mij maar de gekke dingen doen.”

Luttele momenten na het filmpje schiet Pedro’s vriendin MonaLisa Perez haar vriend dood. Nochtans stond ze weigerachtig tegenover de stunt, maar Pedro kon haar overhalen. Hulp kon niet meer baten toen Pedro door de kogel geraakt werd. Het 2-jarige dochtertje van het koppel was erbij toen de stunt misliep.

MonaLisa werd eerder dit jaar veroordeeld tot onvrijwillige doodslag. Ze kreeg 180 dagen gevangenisstraf, die ze in verschillende periodes zal uitzitten. Intussen is ze bevallen van haar tweede kind met Pedro.
26 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • nadine Nadine Martin

  Dat is America , wapens vrij te verkrijgen is het niet Mr. Trump

 • Robin Anthonissen

  Waarom niet eerst testen zonder dat er iemand achter staat ♂️

 • Max Maddy

  @Juliaan Van Reeth. Dit wapen lijkt me eerder de Desert Eagle Mark XIX titanium gold .50AE (Het kaliber staat op de loop gegraveerd en is zichtbaar op 2:40), dus beduidend meer performant dan de .357 Magnum dewelke hem waarschijnlijk ook wel fataal zou geworden zijn. Het blijft een dom en spijtig experiment die veel menselijke schade nalaat

 • Hanna Madam

  Pfffff hard om te zien dat hij gewoon na die opname zal sterven, en 2 kinderen zal nalaten. Echt, maar hoe dom moet je wel niet zijn...

 • Liliane Lembrechts

  Eigen schuld dikke bult! Moet ge daar medelijden mee hebben ? Ik alvast niet ! Moest meer gebeuren bij die wapentrollen !