Lugubere foto's vermoorde volleybalster te koop

Het vermoorde Nederlandse koppel Ingrid Visser en Lodewijk Severein. Visser speelde jarenlang voor de Nederlandse nationale volleyploeg.
ANP Het vermoorde Nederlandse koppel Ingrid Visser en Lodewijk Severein. Visser speelde jarenlang voor de Nederlandse nationale volleyploeg.
In Spanje worden schokkende politiefoto's van de vermoorde Nederlandse volleybalster Ingrid Visser en haar partner Lodewijk Severein te koop aangeboden. Het gaat om een reportage met 12 foto's van de hevig toegetakelde lichamen van de vorig jaar in Murcia vermoorde Nederlanders. Dat melden enkele Nederlandse kranten.

De foto's werden ook aan Nederlandse media aangeboden via een tussenpersoon, ondanks een uitdrukkelijk verbod door een Spaanse rechtbank. Ook het 3.000 pagina's tellende politierapport over de moordzaak is te koop, voor 1.000 euro. Officieel wordt het rapport alleen beschikbaar gesteld aan het Openbaar Ministerie en de advocaten van de verdachten.

De lichamen van Visser en Severein werden gevonden in een citroenboomgaard in Alquerias. Alle details zijn zichtbaar en de reportage is volgens de contactpersoon "gruwelijker dan een horrorfilm".