Luchtvaartmaatschappij maakt enorme blunder: hond naar Japan in plaats van Kansas City gevlogen

RV/Photo News
Luchtvaartmaatschappij United Airlines heeft gisteren een fout gemaakt door twee honden met elkaar te verwisselen. Kara Swindle vloog samen met haar Duitse herder naar Kansas City in de Amerikaanse staat Missouri. Althans dat dacht ze.

De Duitse herder zou in een apart ruim van de Amerikaanse staat Oregon naar Kansas City in de staat Missouri vliegen, maar toen Kara Swindle haar hond in Kansas City wilde ophalen kreeg ze een andere hond mee. Niet veel later ontdekten enkele medewerkers van United Airlines dat ze een enorme fout gemaakt hadden. De Duitse herder zat op een andere vlucht... richting Japan.

United Airlines zal de Duitse herder naar de juiste bestemming vliegen, maar wanneer Kara Swindle haar geliefde viervoeter opnieuw te zien krijgt, is op dit moment nog onduidelijk. 

Afgelopen maandag maakte de luchtvaartmaatschappij al een fout toen een puppy in de handbagageruimte moest op aandringen van een stewardess. Nadat het dier er drie uur zat opgesloten, trof zijn baasje hem dood aan. Het dier was tijdens de vlucht gestikt.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mark Verlot

  Wat een prachtdier, hopelijk snel (en gezond!!) op de juiste bestemming.

 • Jean West

  Er zijn wel al kinderen verwisseld in klinieken dus dit kan ook gebeuren.

 • Jef Denijs

  Een hond mag toch ook eens een stuk van de wereld zien.

 • Heidi Werbrouck

  Inderdaad, alweer United Airlines. Die willen waarschijnlijk graag failliet gaan.

 • Gino De Neef

  Opnieuw United