London City Airport even geëvacueerd na brandalarm

Twitter
De luchthaven van London City is vanavond korte tijd geëvacueerd na een brandalarm. Op sociale media verschenen beelden van passagiers die buiten stonden te wachten, maar de luchthaven liet intussen weten dat het om een vals alarm ging en dat alle activiteiten hopelijk snel weer normaal zullen verlopen.

De eerste berichten van een evacuatie liepen even voor acht uur binnen. Op foto's en video's van passagiers waren een menigte mensen te zien buiten aan het luchthavengebouw en enkele brandweerwagens.  (lees hieronder verder)

Intussen liet de luchthaven op Twitter weten dat het wel degelijk om een brandalarm ging en dat de terminal tijdelijk werd geëvacueerd. "Een onderzoek heeft echter aangetoond dat het om een vals alarm ging", klonk het om half negen. "De normale activiteiten zullen zo snel mogelijk weer hernomen kunnen worden. We willen iedereen bedanken voor zijn geduld."
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.