Lidl roept pizza terug wegens aanwezigheid metalen deeltjes

Een pizza. Foto ter illustratie.
thinkstock Een pizza. Foto ter illustratie.
In overleg met het federaal voedselagentschap FAVV wordt de Pizza Prosciutto Funghi van het merk Chef Select teruggeroepen wegens de mogelijke aanwezigheid van metalen deeltjes. Het product wordt verkocht in Lidl.

Producent Sodebo roept klanten op dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar het verkooppunt. Daar zullen ze terugbetaald worden, ook zonder vertoon van kassaticket.

Het gaat om Pizza Prosciutto Funghi van het merk Chef Select met een uiterste consumptiedatum tot 02/06/2019.
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Loesje Vranken

  Voedselinspecties moeten grondige controles doen in voedselbedrijven. Onaangekondigd binnen vallen.Metaal dedector testen werkt toch zolang machines draaien en testen ze toch regelmatig voor de reactie.Doe controles waar het prioriteit is ipv 2 oudjes vd sky te laten boeten verdorie.

 • Jan Van Gent

  Het eten tegenwoordig gaat toch op het einde door een metaaldetector die dit toch zou moeten hebben detecteren ! Onbegrijpelijk dat dit de dag van vandaag nog kan voorkomen !

 • Van Eersel Guy

  Ik heb de mijne af gaan geven bij de oudijzer man, die keek toch maar raar zenne

 • Anny Bollens

  Veel mensen zullendeze al opgegeten hebben!

 • Mark Desiron

  altijd te laat deze zijn inmiddels al opgegeten controles moeten sneller en efficiënter gebeuren zodat ze dit dezelfde dag nog merken, is bij veel bedrijven zo maar niet bij de goedkope merken