Leraren bevestigen gerucht dat over hen de ronde doet. Maar hun volgende move doet klas pas echt ontploffen

videostill
Het gerucht verspreidde zich als een lopend vuurtje doorheen de school in de Amerikaanse staat Ohio. Tot een leerling de moed vond om zijn onderwijzer erover aan te spreken. Leraar natuurwetenschappen, Jason Seifert, besefte dat de tijd gekomen was om open kaart te spelen.
Good Morning America

Dus ging hij samen met wiskundelerares Ally Barker op valentijnsdag voor de klas staan om over het 'gerucht' te praten. En zo kwam het dat Seifert bevestigde dat hij een relatie had met zijn collega Ally. De leerlingen kirden van enthousiasme. Maar toen wisten ze nog niet dat hun leraar zijn volgende zet voorbereidde.

Seifert werkt al 17 jaar op de Harry Russell basisschool in West Carrollton. Barker ging er twee jaar geleden aan de slag. Eerst waren ze gewoon goede vrienden maar die vriendschap werd liefde.

"Ik ben helemaal dol op haar", verklapte de leraar.  "Ik vraag me dan ook af of mevrouw Barker graag mevrouw Seifert zou willen worden?", zei hij terwijl hij zich op één knie liet vallen. Toen gingen de leerlingen pas helemaal uit hun dak.

Het was een andere lerares, Kristine Gillespie, die het aanzoek op beeld vastlegde.

"We hebben elkaar ontmoet op school en die school is ons leven, dus vond ik het fijn om mijn geliefde voor de klas ten huwelijk te vragen", vertelde Seifert achteraf. "We houden van onze leerlingen en ik dacht wel dat ze het leuk zouden vinden om hierbij betrokken te worden." En of dat hij gelijk had!

Ally Barker