Lancering van SpaceX Dragon uitgesteld

AP
De lancering van het commercieel vrachtruimteschip van het type Dragon van SpaceX is woensdag uitgesteld omdat de weersomstandigheden niet goed waren. Dat maakte het Amerikaanse bedrijf bekend. 

Bedoeling was dat het ruimteschip woensdag rond 18 uur lokale tijd gelanceerd werd van op Cape Canaveral, maar die lancering is uitgesteld naar donderdag.

Het wordt de derde vlucht van de capsule, die voor meer dan 2.200 kilogram aan voorraden zal brengen naar het internationaal ruimtestation ISS om de crew van Expedition 60 te ondersteunen, verklaarde NASA. Het gaat onder meer om voedsel voor de astronauten en materiaal voor meer dan 250 wetenschappelijke experimenten die aan boord van het ISS worden uitgevoerd. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.