Laatste wens van stervend kankerpatiëntje (5): "Stuur me zoveel mogelijk kerstkaartjes"

Facebook BradleyLowerysFightAgainstNeuroblastoma
De ouders van het 5-jarige kankerpatiëntje Bradley Lowery hebben er alles voor over zodat hun zoon zijn laatste kerstfeest groots kan vieren. Veel langer heeft het jongetje uit het Engelse County Durham namelijk niet meer te leven. Omdat Bradley enorm veel van kerstkaartjes houdt, willen zijn ouders er nu zo veel mogelijk verzamelen.

Bradley was amper twee jaar oud toen er kanker bij hem werd vastgesteld. Na een intensieve behandeling was hij in juli hervallen. Vorige week lieten de ouders via sociale media weten dat Bradley zijn strijd tegen kanker verloren heeft. De dokter vertelde hen dat het neuroblastoom, een tumor die vaak voorkomt bij kinderen, heel groot geworden was en de kanker dus al in een ver stadium was. Bradley heeft nog maar enkele weken te leven.

Grootste wens
Allicht zal Bradley binnen enkele weken zijn laatste kerst vieren. Zijn ouders wilden dat niet zomaar laten voorbijgaan en Bradley's grootste wens waarmaken nu dat nog kan. Niemand zou ervan schrikken als dat een ruimtevaart of een ontmoeting met een of andere beroemdheid zou zijn, maar de jongen wil niets liever dan een heel veel kerstkaartjes ontvangen. "Bradley vindt ze geweldig. Als hij er krijgt, doet hij er altijd heel traag over om ze open te doen, ze te bekijken, ermee rond te lopen en ervan te genieten", aldus de ouders. In een videoboodschap heeft Bradley alvast iedereen bedankt die hem een kaartje gestuurd hebben.

Voetbal
De jongen kwam eerder al in het nieuws toen hij de mascotte werd voor Sunderland, een Engelse voetbalclub uit de Premier League. Daar is hij grote fan van. Duizende supporters gaven de kleine jongen een staande ovatie na hun wedstrijd in Birmingham.

Wie zelf een kaartje wil sturen. Dit is zijn adres:
Bradley Lowery
5 Attlee Avenue
Blackhall Rocks
Hartlepool TS27 4BY
England

rv
rv