Kunst hoort aan de muur, dus ook een uiterst zeldzame sportwagen, vindt deze liefhebber

Instagram
De 35-jarige Argentijn Pablo Pérez ziet auto's van het sportwagenmerk Pagani als pure kunst. En kunst hoort aan de muur, dus regelde hij dat.

Pablo's vader, de rijkste man van Argentinië, verkocht 16 jaar geleden zijn energie-conglomeraat Perez Companc voor 1 miljard dollar en in december 2009 schonk hij zijn belang in voedingsgigant Molinos Rio de la Plata aan zijn kinderen. Sinds die tijd hoeft zoon Pablo niet meer zo hard te werken en kon hij zich storten op zijn hobby: het verzamelen van sportwagens.

Revolucion

Pablo is eigenaar van een zeldzame Pagani Huayra BC en een Zonda Revolucion voor circuitgebruik. Bovendien is hij een fanatiek Instagrammer, met meer dan 840.000 volgers. Naast het scheuren in kostbare auto’s houdt Pablo ervan om naar dure bolides te kijken, zo blijkt. Via Instagram deelde hij een kiekje van de nieuwe aanwinst in zijn zitkamer: een Pagani Zonda aan de muur. En niet zomaar een Pagani Zonda, maar de Revolucion waarvan er maar vijf zijn geproduceerd.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Gino Denil

    Er had wel een kaderke rond gemogen, de vrek.

  • Yannik Samoy

    Prachtige wagen, maar aan de muur vind ik het maar niets. Ik zou hem in een uitstalraampje gezet hebben in het midden van het salon.