Kristy zoekt ware liefde: "Mijn 'boobies' verdienen het niet om alleen te zijn"

Screenshot YouTube
Kristy Love (36) is gezegend (of vervloekt?) met een buste van in totaal ongeveer 15 kilogram. De rondborstige inwoonster van Georgia heeft vrede genomen met haar rondingen en verdient goed de kost als masseuse, toch is haar geluk niet compleet. Ze is op zoek naar echte liefde.

"Het is tijd om een man te vinden, want ik word er ook niet jonger op. M'n boobies verdienen het niet om alleen te zijn", giechelt Kristy. Wie oog in oog staat met de Amerikaanse, moet moeite doen om naar haar gezicht te blijven kijken. Haar borsten trekken direct de aandacht. De joekels wegen elk meer dan zeven kilogram.

Twee bh's
Toen Kristy acht was kreeg ze al borsten. Een jaar later had ze een B-cup. "Ik heb lange tijd twee bh's gedragen om m'n borsten kleiner te doen lijken."

Vroeger schaamde Kristy zich voor wat de natuur haar gegeven heeft, nu niet meer. Ze maakt van de nood een deugd en gebruikt haar decolleté om onder andere sleutels of haar gsm in 'op te bergen'. Koken blijft wel een uitdaging, "want soms hangen ze in een pot of in een pan".

Masseuse
De Amerikaanse doet een beroep op het tv-programma 'Strange Love' om een lief te vinden. Voor het geld hoeft ze het niet te doen: Kirsty gebruikt haar borsten om mannen te masseren en verdient zo ruim duizend euro per dag. Toch knaagt er iets. "Ik wil ware liefde", zegt de vrouw. "Ik zoek iemand die ik graag zie en die mij graag ziet."

Kirsty's relaas verschijnt deze week op de Amerikaanse tv. Of ze ermee een man aan de haak kan slaan, is nog een raadsel.