Koppel verschalkt stadsdiensten door huis te verstoppen achter valse garagepoort

Het huis was verstopt achter een 'valse garagepoort
Blaby district council Het huis was verstopt achter een 'valse garagepoort
Een koppel uit de Britse stad Leicester kreeg de toestemming om een garage te bouwen op een lapje grond. Maar ze omzeilden de wet door hun huis te verstoppen achter een valse garagepoort. Nu hebben Reeta Herzallah en Hamdi Almasri daarvoor de rekening gepresenteerd gekregen.

In 2007 ontvingen ze een bouwvergunning voor een garage die te allen tijde bereikbaar moest zijn. Het koppel hoopte de stadsdiensten te snel af te zijn door hun gewiekst plan ten uitvoer te brengen. Ze bouwden een huisje en plaatsten voor het pand een garagepoort.

In 2015 werden ze echter betrapt. Deze week moest het koppel voor de rechtbank verschijnen. Reeta Herzallah en Hamdi Almasri werden veroordeeld tot een boete van 2.099 pond (omgerekend zo’n 2.365 euro). Ze moeten het huisje ook weer omvormen tot een echte garage.
32 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Clement Asselman

  Wet is wet! Ook voor inwijkelingen.

 • marc huyghebaert

  Wat is daar nu mis mee, als je wilt in een garage wonen waarom niet, ze wonen bij ond wel in oude fabrieken - zelfs winkels

 • frans wimpers

  zo zijn er in Antwerpen heel veel die van hun garage een woning of een wachtzaal (dokter) hebben gemaakt en waarvan hun auto's steeds op straat geparkeerd staan

 • Peter Gijselaar

  Hier verschiet ik niet van.Ik zie hier al genoeg.

 • Karel Flanders

  Veel goedkoper dan de Council tax in Engeland