Koppel loopt 7 marathons in één week als huwelijksreis

Arno en Meriem showen hun medailles. © World Marathon Challenge
© World Marathon Challenge Arno en Meriem showen hun medailles. © World Marathon Challenge
Zeven marathons op zeven dagen, verspreid over zeven continenten. Het pas gehuwde koppel Arno van Triest (36) en zijn Spaans-Marokkaanse vrouw Meriem (38) uit het Nederlandse Putte voltooiden bij wijze van huwelijksreis de befaamde World Marathon Challenge. 

Donderdag bereikte het sportieve koppel in Miami de finish van hun zevende en laatste marathon, met een derde plaats voor Arno en een vierde voor Meriem. De dagen voordien rondden ze al succesvol marathons af respectievelijk op Antarctica, in Kaapstad, Perth, Dubai, Madrid en Santiago de Chile . Vooral voor Meriem was de prestatie ongezien, aangezien ze pas twee jaar geleden begon met hardlopen. Na zeven dagen van fysiek afzien, slapen in het vliegtuig en weinig comfort, begon gisteren het slot van hun huwelijksreis. Ze plannen nu nog tien dagen te bekomen op het Caraïbisch eiland Bonaire.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Frank Van den Bulck

    Ik weet toch prettiger dingen te doen op huwelijksreis !

  • Kris Van der Loo

    Knappe prestatie

  • Charlotte De greef

    Knap!