Koppel in shock: Mariëlle (44) kon geen kinderen krijgen maar bevalt plots op toilet

Vorige week is een 44-jarige Nederlandse vrouw uit Haarlem onverwacht bevallen van een gezonde baby op het toilet. De dame had op haar 22ste immers te horen gekregen dat ze geen kinderen kon krijgen en wist dan ook niet dat ze zwanger was. Dat schrijft het Haarlems Dagblad.

Op haar 22ste waren de dokters duidelijk tegen Mariëlle van Wort. "Mijn eileiders waren blijkbaar niet goed", legt de vrouw uit. "Ik was er dus helemaal niet mee bezig dat ik zwanger zou kunnen zijn."

Hij is 49. Zij 44. Met kinderen hadden ze geen rekening meer gehouden en plots was daar vorige zaterdagavond zoontje Peter Gerrit Mattieu van Wort. Het koppel verkeert dan ook nog in shock.

Spastische darmen
Zonder er zelf iets van te merken, was de vrouw immers zwanger. "Ik dacht dat ik in de overgang was en bovendien zijn er in de familie verschillende mensen met spastische darmen", vertelt Mariëlle. Haar buik werd wel dikker maar de vrouw ging dan maar diëten. En corrigerend ondergoed hielp ook.

Plons
Vorige zaterdag voelde de vrouw zich echter onwel en verloor bloed. Ze moest naar het toilet en bleef daar wel veertig minuten. Haar man Peter hoorde plotseling hysterisch gegil en rende naar haar toe. "Mijn vrouw zat daar met haar ogen toe en toen hoorde ik een plons", verklaart Peter aan het Haarlems Dagblad. Er zat een baby in de toiletpot. De man haalde zijn kindje er in allerijl uit.

Eerst sloeg de schrik hen om het hart maar nu is het koppel overmand door blijdschap. De kleine Peter Gerrit Mattieu van Wort maakt het uitstekend.