Koppel dwingt vrouw tot seks met minstens honderd mannen in Duitsland

Beeld ter illustratie.
getty Beeld ter illustratie.
In Duitsland is een stel voor de rechtbank in München verschenen omdat ze een jonge vrouw gedwongen hebben tot seks met 100 tot 150 mannen. De 28-jarige man en zijn 29-jarige verloofde ontkennen de feiten.

Zowel het stel als het slachtoffer zijn afkomstig uit Afghanistan. De man leerde het slachtoffer kennen in een onlinechat en overtuigde de toen 26-jarige vrouw, met de belofte om met haar te trouwen, om in november 2017 naar München te komen. De man en het slachtoffer hadden seks met elkaar, waarna hij haar vertelde dat zij voortaan afhankelijk van hem was, omdat ze geen maagd meer was. Ze moest bij hem en zijn verloofde komen inwonen en alle contact met haar familie verbreken.

Geen maagd meer

Een maand na haar aankomst in München verhandelde de man het slachtoffer al op een internetportaal voor prostitutie. Het koppel verkrachtte de twintiger ook zelf meerdere keren en bedreigde haar met de dood. Daarnaast dreigden ze er ook mee om aan haar familie te vertellen dat ze geen maagd meer was en aan prostitutie deed. In maart 2018 deed ze uiteindelijk aangifte bij de politie met de hulp van een van haar 'klanten'.
De 28-jarige man en zijn 29-jarige verloofde worden beschuldigd van gedwongen prostitutie, pooierschap en verkrachting. Eind januari wordt een uitspraak verwacht.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Van Rompaey

  Zonder enige vorm van controle ?

 • Peter Thys

  heeft niks/niet altijd met geloof te maken ook hier maken mensen zich schuldig, enkel dat geloof wordt dan niet aangehaald maar er zijn nog manieren genoeg om(geweldadig,...........) overtuigend te zijn en mensen aan te zetten tot zaken waarvoor ze zelf niet kiezen !

 • Geert Vaelen

  Wie gaat er nu na enkele online chats akkoord om met een vreemde die ze nog nooit gezien hebben te trouwen? En dan blijkbaar nog akkoord gaan dat ze na 1 keer sex alle connecties met familie moeten verbreken en totaal afhankelijk worden van die vent, dat zegt ook al genoeg over de intenties van die man. Uitbuiting.

 • Paul De Clercq

  Honden hebben een veel beter gedrag dan zo een crapuul

 • Ronald De Clercq

  Merkel heeft nog niet beseft wat zij eigenlijk heeft aangericht. Ze dacht dat het menselijke wezens waren die zouden komen maar het zij middeleeuwse barbaren.