Kobe Bryant ging ‘s morgens vroeg nog met dochter te communie, drie uur later crashte hun helikopter

Gianna en Kobe Bryant.
Photo News Gianna en Kobe Bryant.
Kobe Bryant nam samen met zijn tienerdochter Gianna en nog zeven anderen zondagochtend de helikopter naar zijn sportschool in Thousand Oaks. Een fatale beslissing. Alle negen inzittenden kwamen om toen het toestel om 9u47 crashte in de dichte mist. Een paar uur voordien waren Kobe en Gianna nog te communie gegaan in een kerk in Newport Beach. Het laatste wat vader en dochter samen deden.

De eerste misviering in de kerk Our Lady Queen of Angels in Newport Beach is om 7 uur. NBA-legende Kobe Bryant en zijn dertienjarige dochter Gianna kwamen nog voor die mis aan in de kapel om te bidden, getuigt priester Steve Sallot. Ze kregen de communie en waren om tien voor zeven weer weg. Ze moesten een helikopter halen. 

Drie uur later zou die crashen met de bekende dramatische gevolgen. Priester Steve Sallot is zo een van de laatste mensen die de basketbalgrootheid en zijn dochtertje nog in levenden lijve heeft ontmoet.

AFP
EPA3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Mark De vos

    Ja hun leven was vervuld. Nu moeten de nabestaanden aan hun nieuwe taak beginnen. Trouwens God bestaat niet en heeft nooit bestaan. Maakt het gewoon makkelijker voor de mensen om iets een naam te geven. Maar het universum en het hogere leven bestaat wel!

  • Marco Latent

    Nog een teken dat God niet bestaat. Kobe, de goedheid zelve, een inspiratiebron voor veel jongeren én volwassenen, sporters of niet. Je gaat mij niet vertellen dat hij gebeden heeft voor een kort leven? Is zijn opdracht op aarde vervult? En die van zijn dochtertje ook? Nee, na 50 jaar gelovig zijn is het bij mij al een poosje over als je ziet waarvoor God allemaal ZOU verantwoordelijk voor zijn.

  • Jens Vranckx

    de andere 7 inzittenden zijn ze blijkbaar al vergeten