Klopjacht op 80-jarige man die twee mensen heeft neergeschoten in San Francisco voorbij: verdachte dood teruggevonden

In de omgeving van de Amerikaanse stad San Francisco houdt de politie een klopjacht op een "gewapende en gevaarlijke" 80-jarige man. Hij zou op twee mensen hebben geschoten. Archieffoto.
Thinkstock In de omgeving van de Amerikaanse stad San Francisco houdt de politie een klopjacht op een "gewapende en gevaarlijke" 80-jarige man. Hij zou op twee mensen hebben geschoten. Archieffoto.
In de omgeving van de Amerikaanse stad San Francisco is de klopjacht op een "gewapende en gevaarlijke" 80-jarige man afgelopen. De politie heeft hem dood aangetroffen. De man zou eerder op twee mensen hebben geschoten.

Donderdagnamiddag (lokale tijd) werden schoten gehoord in een appartementsgebouw in Mill Valley, op 22 kilometer van San Francisco. Toegesnelde agenten troffen een man en een vrouw aan met schotwonden. 

De verdachte vluchtte weg. De politie beschouwde hem als gevaarlijk en liet de omgeving van het appartementsgebouw ontruimen. De slachtoffers werden naar het ziekenhuis overgebracht.

Uiteindelijk trof de politie de man dood aan in een gebouw. De veiligheidszone werd opgeheven. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • DIRK VAN BRUSSEL

    Blijkbaar klopt de theorie niet dat als men gewapend rondloopt men schietpartijen kan vermijden.