Kleinzoon (18) slaat oma dood na ruzie over bier

Dylan Brougham (18).
Jacksonville Sheriff's Office Dylan Brougham (18).
Een 18-jarige is in de stad Jacksonville (Florida) aangeklaagd voor moord op zijn grootmoeder. De 69-jarige Joyce Ann Courson overleed vorige maand aan haar verwondingen die ze opliep bij het incident in de ochtend van maandag 10 oktober.

Bij kleinzoon Dylan Brougham sloegen de stoppen door toen hij zijn bier niet terugvond. Even voordien had zijn inwonende grootmoeder de flessen verstopt. De jonge woesteling bleef zijn oma slaan en schoppen, waarna hij de woonst verliet. Een getuige hoorde de vrouw gillen, zag haar in een plas bloed liggen en waarschuwde de politie.

Ze werd zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. Kleinzoon Dylan kon enkele uren later in de stad worden opgepakt. In het ziekenhuis kon de grootmoeder verhoord worden. Ze overleed een week na de feiten aan haar verwondingen. Dylan verklaarde aan de politie zijn woedeaanvallen niet de baas te kunnen. De oorspronkelijke aanklacht tegen hem is sinds donderdag verzwaard tot moord. In Florida is het drinken van alcoholische dranken onder de 21 verboden.