Klant vindt bot in paar sokken van de Primark

Een Primark-filiaal.
Primark Een Primark-filiaal.
Een klant heeft een bot gevonden in een paar sokken dat hij bij een Primark-filiaal in het Engelse Colchester gekocht heeft. Dat meldt de politie van Essex, die bevestigt dat het om een bot gaat dat afkomstig is van een mens.

Volgens de politie, die de melding al op twee januari binnenkreeg, leek het bot niet het resultaat te zijn van een ongeval “en zat er geen huid of ander weefsel aan vast”. Het bot wordt momenteel nog steeds geanalyseerd om proberen te achterhalen waar het vandaan komt en hoe oud het ongeveer is.

De politie heeft contact opgenomen met Primark, die op haar beurt contact zal opnemen met de verantwoordelijke leveranciers. De keten heeft ook excuses aangeboden aan de betreffende klant en meldt alvast dat er geen incidenten zijn gemeld in de fabriek waar de sokken gemaakt werden.

Hoax

Primark stelt ook een eigen onderzoek in, maar waarschuwt wel dat ze in het verleden al meermaals het slachtoffer is geworden van verschillende ‘hoaxes’. “Er is op dit moment geen enkel bewijs om te suggereren dat er een ongeval is gebeurd in de fabriek", klinkt het. “Het is dus erg waarschijnlijk dat dit object om onbekende redenen door iemand in de sokken is geplaatst.”

Een klant verlaat de Primark met haar aankopen.
ANP Een klant verlaat de Primark met haar aankopen.8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jeroen Roelants

  En dan nog.. flauwe grap.. hoe komen die aan een echt mensenbot?

 • Jacky Vanderplas

  Sanne Vermeulen, denk je echt dat de Grote Merken beter fabriceren???? Ze maken wel meer winst!!

 • gustaaf carpels

  Kan ook door de klant zelf in de sok gestopt zijn Om de primary nog in een slechter licht te zetten dan de bekendere merken

 • Sanne Vermeulen

  Ik snap diet dat mensen überhaupt in die winkel willen winkelen, heel goed wetende hoe die kleren gemaakt worden

 • marie-claire de bosscher

  zal wel een flauwe grap zijn !