Klant bespuwt Britse taxichauffeur die daarna sterft aan corona

Trevor Belle.
GoFundMe Trevor Belle.
De 61-jarige Trevor Belle vocht drie weken lang voor zijn leven, maar heeft het uiteindelijk niet gehaald. De goedlachse taxichauffeur uit Londen kreeg in maart te maken met een klant die weigerde te betalen en die hem bespuwde. Enkele weken later stierf Belle aan Covid-19.

Kelly Esqulant (50), de partner van Trevor Belle, komt nu - enkele weken na de feiten - met het tragische verhaal naar buiten. Ze schreef ook de Britse premier Boris Johnson aan over de zaak. Volgens Esqulant had haar man op 22 maart in Stratford bij Londen een lastige klant, die weigerde 9 pond (10 euro) voor zijn rit te betalen. De klant spuwde naar Trevor Belle en zei: “Ik heb het coronavirus en jij nu ook”.

Trevor Belle werd ziek en bleek inderdaad positief na een coronatest, al is het niet bewezen dat de klant hem met de vreselijke ziekte opzadelde. 

Op 18 april overleed Belle in het Royal London Hospital aan Covid-19. “Het is verschrikkelijk dat hij het waarschijnlijk opliep tijdens zijn werk”, zegt zijn vriend Damian Briggs, die een inzamelactie opzette om de begrafenis te betalen en “om Trevors leven te vieren”. Briggs noemt zijn kameraad een “joviale kerel die graag lachte”.

Trevor Belle had drie kinderen met Kelly Esqulant en was net opa geworden. “Hij was niet lang grootvader maar hij zou een fantastische grootvader geweest zijn”, zegt zijn echtgenote. 
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jules Vermeers

  Spuwer is een moordenaar en moet al zo berecht worden.

 • Mathias Lunders

  Dit is gewoon moord!

 • Pauline Desmet

  Ze moeten de klant opzoeken en zeker veroordelen voor hetgeen hij gedaan heeft . Doodslag ! Een serieuze vergoeding voor de familie en idd alle kosten voor hem ! Zal hem leren ! De lafaard !

 • Dirk De Weert

  Triestig, spuwer moet gestraft worden voor moord met voorbedachte rade en alle kosten betalen.

 • Vaneylen Pierre

  Leef mee met de familie , discipline is tegenwoordig ver te zoeken. Ben in een katholieke school opgevoed, waar discipline in gedrild werd. Misschien iets te ver , maar met de losbandigheid en gebrek aan respect, gelijk het er nu aan toe gaat is zeker een brug te ver.