Kinderen van 1 en 3 jaar oud doodgestoken in Londen

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd in de woning in de wijk Ilford, in het oosten van de stad.
Photo News Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd in de woning in de wijk Ilford, in het oosten van de stad.
Twee jonge kinderen zijn om het leven gekomen bij een steekpartij in een woning in de Britse hoofdstad Londen. Britse media berichten dat het gaat om een meisje van 1 jaar oud en een 3-jarige jongen. Een 40-jarige man is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd in de woning in de wijk Ilford, in het oosten van de stad. De politie zegt in een verklaring dat formeel nog geen arrestaties zijn verricht, maar dat niet meer wordt gezocht naar verdachten. De man en de kinderen kenden elkaar. 

De politie zegt nog dat het meisje ter plekke overleed. Het jongetje stierf later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. 

In de buurt wordt geschokt gereageerd op het drama. Een 78-jarige omwonende vertelt dat hij een vrouw hoorde gillen. Daarna arriveerden politiewagens en ambulances. "Ik vind het misselijkmakend", zegt de man tegen de openbare omroep BBC. "De dader moet harteloos zijn, om een baby te kunnen steken.”

In de Britse hoofdstad hebben dit jaar al 21 fatale steekpartijen plaatsgevonden. 

Photo News
Photo News
Photo News1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Soraja Salluyts

    Dat mensen flippen door die virus weten we al maar ze moeten hun handen van kinderen houden rust zacht twee kleine engeltjes