Kind (12) maakt dodelijke val van kliffen op eiland Bretagne

De kliffen aan de Aiguilles de Port-Conton op het Bretoense eiland  Belle-Île-en-Mer.
ullstein bild via Getty Images De kliffen aan de Aiguilles de Port-Conton op het Bretoense eiland Belle-Île-en-Mer.
Het lichaam van een twaalfjarige jongen is zondagavond laat gevonden aan de voet van de kliffen voor het Bretoense eiland Belle-Île-en-Mer. De jongen was twee uur eerder, omstreeks 20.45 uur, door zijn ouders als vermist opgeven bij de gendarmerie.

Het kind was volgens zijn ouders gaan wandelen. “De jongen moet een val van ongeveer veertig meter hebben gemaakt in het extreem steile gebied aan de Aiguilles de Port-Conton”, aldus een woordvoerder tegenover nieuwssite 20 MInutes. Het gezin uit de regio van Parijs was op vakantie in het dorp Bangor (in het binnenland van Belle-Île-en-Mer). De komende week zouden ze op het eiland verblijven. De verdere omstandigheden van het incident worden onderzocht. Speurders gaan uit van een spijtig ongeval.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.