Karen aangevallen tijdens Tinderdate op Ibiza: “We hadden samen gegeten en dan knapte er iets”

Karen voor en na de brutale aanval.
RV Karen voor en na de brutale aanval.
Karen Sadler swipete naar rechts op Tinder tijdens haar vakantie op Ibiza. De Australische vrouw sprak af met een knappe man. Ze hadden een heerlijk diner, maar dan liep het uit de hand. Haar charmante date ging volledig door het lint. En Karen deelde in de klappen.

De vrouw uit Perth heeft in de Australische pers onthuld hoe haar romantische date vorige donderdag in een nachtmerrie is veranderd.

Karen botste op Tinder op het profiel van ‘Alain’. Op de datingapp presenteert hij zich als een advocaat en zakenman van 48 jaar oud die in Zwitserland woont en een diploma van Harvard heeft.

“Alain was charmant en professioneel, en ook een vader”, vertelde Karen die zelf moeder is. “We gingen samen iets eten op het terras van een visrestaurant. Het was heel gezellig en alles leek goed te gaan.”

Nadien gingen ze nog naar zijn vakantiedomein. Toen het tijd was om naar huis te gaan, bestelde Karen een taxi en nam haar handtas. Hij liep met haar mee naar de deur, maar in plaats van een afscheidskus volgde er uit het niets een brutale aanval. Zonder waarschuwing gaf hij harde klappen op haar hoofd. De vrouw viel vervolgens van de trap .

“Het was zo bizar, deze man veranderde van het ene moment op het andere in een monster”, verklaarde de vrouw. Gelukkig voor haar kwam haar taxi aan en snelde de chauffeur haar te hulp. Hij bracht haar naar het hospitaal. Daar was het verdict niet min: Karen had een hersenschudding opgelopen, een gezwollen oog en heel wat kneuzingen.

De Australische nieuwssite News.com.au kon het profiel van de aanvaller bekijken. Het toont een knappe man die ervan houdt om zijn vrije tijd op Ibiza door te brengen. “Ik ben een advocaat en zakenman die vijf jaar in Singapore en Hongkong heeft gezeten”, stond er te lezen. “Nu woon ik in Zwitserland.”

“Ik hou van lekker eten en rode wijn. Ik heb een vijfjarige dochter en nog steeds een goede relatie met mijn ex. Ik weet wat ik graag heb en wat ik wil.”

Tinder heeft ondertussen het profiel van ‘Alain’ verwijderd. Of de man voor zijn aanval vervolgd zal worden, is niet geweten.

Karen vertelde dat ze absoluut niet doorhad dat ze in gevaar verkeerde. “Ik was hier niet op voorbereid. Daarom vind ik het nu zo belangrijk dat je in een vreemd land aan iemand of zelfs meerdere mensen laat weten wat je  van plan bent en met wie. Je moet altijd een noodnummer kunnen bellen.”
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Vannessa Laceur

  Het is niet omdat hij je diner betaalt, dat je dit verdient! Maar soit, ik ben al lang blij met mijn single bestaan. Het is moeilijk om mensen je vertrouwen te geven in deze tijden.

 • Cynthia Blackcherry

  Niet zo snel met onbekende afspreken is goeie raad.

 • Geert Vaelen

  En zulke individuen zorgen ervoor dat binnenkort niemand nog iemand vertrouwt. Mensen worden eenzaten uit vrees aangevallen te worden, waardoor de boel nog meer escaleert door eenzaamheid.

 • Anita KEMPENEERS

  Nooit eerste date bij hem/haar thuis. Eerst kat uit de boom kijken. En altijd iemand op de hoogte waar je bent. Adres en tfnr van de date.

 • johan vankeirs

  Het is niet al goud dat blinkt, een mooi voorbeeld en toepasselijk spreekwoord.