Kapper van Cristiano Ronaldo doodgestoken in Zwitserse hotelkamer

Cristiano Ronaldo.
AFP Cristiano Ronaldo.
De kapper van voetballer Cristiano Ronaldo en andere beroemdheden is doodgestoken in een hotelkamer in het Zwitserse Zürich. Het lichaam van Ricardo Marques Ferreira werd vrijdag met meerdere steekwonden door een schoonmaker op een bed aangetroffen. De Zwitserse politie meldde vanochtend dat het na een klopjacht een 39-jarige mannelijke verdachte heeft aangehouden.

Dat melden meerdere Portugese media, waaronder Correio da Mañha die de man de kapper noemt van de Portugese wereldster. Ferreira was een hairstylist en visagist en net als Ronaldo afkomstig van het Portugese eiland Madeira.

Ricardo Marques Ferreira
RV Ricardo Marques Ferreira

Geluidsoverlast

Meerdere hotelgasten hadden, enkele uren voor de vondst van het lichaam, bij de receptie geklaagd over het geluid dat te horen was vanuit de hotelkamer. Toen een schoonmaker de deur van de kamer opendeed, deed hij de gruwelijke ontdekking. Ook zijn er berichten dat het enorm naar alcohol stonk in de kamer. Over het motief van de verdachte is niets bekend.

Ferreira, bijgenaamd Cajó, verbleef twee jaar in de grootste stad van Zwitserland. In het zakenhotel sliep hij een week toen zijn lichaam werd aangetroffen. Hij werkte ook met meerdere Portugese modellen en actrices. 

Recentelijk publiceerde Ferreira nog een foto uit 2015 op zijn sociale media waarin hij bezig was met het haar van de Juventus-aanvaller ter voorbereiding op een fotoshoot. Het management van Ronaldo heeft nog niet gereageerd op het overlijden. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • christophe laporte

    Mijne kapper knipt voor 13€...ge moet soms wel wat wachten maar Ronaldo is daar zeker welkom.

  • Flor Peeters

    Eventjes met een vervuilend privé het naar de kapper ?.

  • Michael Van Acker

    Zijn plastisch chirurg moet dus oppassen!