Kabouter Plop-bord gezocht voor Nederlandse Arjen: “Het is zijn enige manier van communiceren”

De ouders en zorgverleners van Arjen zijn op zoek naar Vtech-borden van Kabouter Plop voor hem zodat hij kan blijven communiceren.
Visio De Brink De ouders en zorgverleners van Arjen zijn op zoek naar Vtech-borden van Kabouter Plop voor hem zodat hij kan blijven communiceren.
De Nederlandse Arjen uit Drenthe communiceert enkel met behulp van een VTech-bord van Kabouter Plop, maar omdat hij er intensief gebruik van maakt, gaat hij nogal snel door de voorraad heen die zijn ouders voor hem aangelegd hebben. Daarom is de jongen samen met zijn ouders en zorgverleners op zoek naar nieuwe borden, zodat hij in de toekomst kan blijven communiceren.

“Hoewel er geprobeerd is om hem op andere manieren te laten communiceren, verkiest Arjen steeds weer zijn eigen kabouter Plop-bord", legt Arjens logopedist op Facebook uit bij de oproep. “Helaas gaan de borden nogal eens stuk. Zijn familie heeft al verschillende van deze borden aangeschaft via bijvoorbeeld (de veilingsite) Marktplaats. Maar nu begint de voorraad op te raken.”

Producent Vtech heeft al laten weten dergelijke borden niet meer te maken en ook geen voorraad meer te hebben liggen, dus zijn de ouders en zorgverleners van Arjen aangewezen op tweedehandsexemplaren.

Heb jij nog een Kabouter Plop-bord liggen dat Arjen mag hebben? Laat het dan weten aan BertineSmith@visio.org.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.