Juichende Mexicaanse voetbalfans doen aarde beven na doelpunt tegen Duitsland

AFP
In Mexico City, de hoofdstad van Mexico, is gisteren een mini-aardbeving waargenomen op het moment dat Hirving Lozano op het WK in Rusland scoorde tegen Duitsland.

De geologische autoriteiten in Mexico spreken van minstens twee sensoren die seismische activiteit hebben waargenomen, waarschijnlijk als gevolg van het "massaal springen" bij het winnende doelpunt tegen de Duitsers. Dat meldde het SIMMSA, het nationaal netwerk voor seismische monitoring, op Twitter.

Mexico zorgde gisteren in groep F voor de eerste grote verrassing van het WK, door met 0-1 van wereldkampioen Duitsland te winnen. De andere wedstrijd in groep F gaat tussen Zweden en Zuid-Korea, zondag om 14 uur Belgische tijd.

AFP
AFP
REUTERS
Photo News5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • danny yde

  yep, tis dame da vieren bij een Belgisch doelpunt of overwinning verboden is in "A".

 • Michel Van Limbergen

  Felicidades Mexicooooooo

 • Gerard Braeckmans

  Hoe een mens zo begeesterd kan zijn door dit gebeuren begrijp ik niet. En dat staan ze wat te huppelen in groep. (alleen zou men niet huppelen). Louter een vorm van massahysterie.

 • jaak Peeters

  Wat een waanzin....

 • Kelly Verlinden

  Mooi moment voor Mexico, ze verdienen het. Zou nog mooier zijn als Mexico tegen de V.S. speelt en met 3-0 wint.